Zgodba uspešne preobrazbe Livarja v reviji Business EnquirerPot Livarjeve preobrazbe je bila izpostavljena v nedavnem članku, predstavljenem v Business Enquirer | BE Media.
Prispevek poudarja naše izjemne dosežke in transformacijsko vodenje našega predsednika uprave, dr. Roka Rozmana v zadnjih 4 letih.

Z močno razvojno miselnostjo je Livar doživel izjemen vzpon – od podjetja z oceno finančne stabilnosti dve od deset do uspešne družbe, ki se uvršča med 7 % najboljših v Sloveniji.

V prihodnosti se lotevamo ambiciozne vizije, »Načrt do odličnosti 2025«, s ciljem postati prva izbira za proizvodnjo ulitkov, strojno obdelavo in montažo. Naša strategija se osredotoča na trajnost, ljudi, stranke, proizvodnjo in procese, poudarjeno z močno zavezanostjo inovacijam in napredni kulturi podjetja.

Zdaj smo bolj kot kdaj koli prej zavezani zaščiti našega okolja, ljudi in skupnosti, hkrati pa zagotavljamo najvišjo vrednost na našem področju.

Ena najpomembnejših poslovnih usmeritev so tudi naša dolgoročna partnerstva, kakršno imamo s Fosecom. Pred tremi leti smo skupaj začeli pot preoblikovanja poslovnih strategij in redefiniranja industrijskih standardov. Naš odnos temelji na zaupanju in predanosti napredku.

Hvala, ker ste ste del naše izjemne poti!

Vabljeni, da preberete članek in izveste več o naši poti in dosežkih.