Srečanje z županstvom in svetniki Občine Ivančna GoricaZ namenom vzpostavitve tesnejšega sodelovanja z županstvom domače občine in seveda s celotno lokalno skupnostjo, smo v sredo, 25. novembra 2015, na sedežu našega podjetja gostili Občinski svet Občine Ivančna Gorica z županom Dušanom Strnadom na čelu. Slednjim je glavni izvršni direktor mag. Jože Kaligaro predstavil prihodnje načrte in vizijo našega podjetja do leta 2020. Direktor kakovosti in procesne odličnosti, mag. Mitja Škrbec pa je osebej poudaril pomen dolgoletne livarske tradicije, ki je porok sedanje in prihodnje uspešnosti Livarja.

 

DSC_0378

Gostje so potrdili, da je Livar na pravi poti in se tudi sami prepričali o delovnih pogojih, ki so po njihovi oceni bistveno boljši kot pred leti. Prav varnemu delu in dobremu počutju zaposlenih pa Livar posveča posebno skrb.

Direktor Livarja mag. Jože Kaligaro je ob obisku posebej izpostavil zadovoljstvo s sodelovanjem z občino Ivančna Gorica, saj bomo s skupnimi močmi določene projekte izpeljali še bolje. Uprava podjetja je pripravljena vložiti še več v projekte na področju varstva okolja, ekologije in izobraževanja zaposlenih. Vodstvo Livarja si bo skupaj z občino Ivančna Gorica tudi prizadevalo, da bi se v Srednji šoli Josipa Jurčiča ponovno uvedel program metalurgov, livarjev in strojnikov, katerih že dalj časa zelo primanjkuje v celotni regiji.