Praznični LIVARPraznični čas je najprijetnejši v letu. Tudi v Livarju nismo imuni na veselje in radost, ki ga ponuja decembrski čas.

Ko se prižgejo lučke, smo del praznovanje in obdarovanja tudi mi. Najmlajšim v veselje smo tudi letos na obisk povabili otroško animatorko Malo Lu in Božička. V Kulturnem domu Stična sta nas obiskala v sredo, 11. decembra, v petek, 13. decembra pa še v Kulturnem domu Črnomelj. Če morda mislite, da so bili veseli samo naši otroci, se motite. Obisk dobrega moža tudi nas, starše, vrne v čas našega otroštva in nam nariše nasmeh na usta. Polni dvorani tako v Črnomlju kot tudi v Stični sporočata, da so darila Božička zares darilo za vse.

In če se vam slučajno zdi, da je december kičast in odveč, se spomnite na druženje, na vonj po cimetu in občutku pričakovanja nečesa novega. Praznični prednovoletni čas je čas optimizma, dobrih želja in voščil, ki trajajo dlje kot naslednjih 365 dni. Vse, česar smo v tem času deležni, nam vzbuja zaupanje, v kako lep čas novega leta vstopamo in česa vse se lahko veselimo.

Leto smo zaokrožili tudi zaposleni in se poveselili na skupnem druženju. Tokrat v Črnomlju, na že tradicionalnem Livarjevem srečanju.