Obvestilo poslovnim partnerjemSpoštovani poslovni partnerji,

 

v zadnjem obdobju opažamo, da se na trgu litoželeznih pokrovov ter rešetk (t.i. proizvodov komunalnega programa) pojavljajo prodajalci, ki proizvode prodajajo pod imeni oziroma oznakami, ki jih za svoj komunalni program uporablja družba LIVAR, d.d. in so skozi dolgoletno Livarjevo tradicijo postali sinonim za kakovost (primeroma artikel 504 ali artikel 604). V večini primerov gre za prodajo s strani pravnih in/ali fizičnih oseb, ki z družbo LIVAR, d.d. nimajo vzpostavljenega poslovnega sodelovanja. Opozarjamo, da v tovrstnih primerih ne gre za proizvode iz komunalnega programa družbe LIVAR, d.d., zato proizvodi ne ustrezajo tehničnim specifikacijam in kvaliteti, ki jo zagotavlja družba LIVAR, d.d.

 

Glede na navedeno vas opozarjamo, da pri nakupu proizvodov iz komunalnega programa, ki se prodajajo pod imenom oziroma oznako družbe LIVAR, d.d., skrbno preverite naravo sodelovanja prodajalca z družbo LIVAR, d.d. ter izvor posameznih proizvodov.

 

V primeru, da na trgu zaznate zavajajoča ravnanja prodajalcev, vas vljudno prosimo, da nas o tem obvestite, saj bomo zoper tovrstna sporna zavajanja sprožili ustrezne sodne postopke.

 

S spoštovanjem,
dr. Rok Rozman
Predsednik uprave

 

 

Obvestilo poslovnim partnerjem