Vizija podjetja Livar

Naše podjetje, podjetje Livar, je največja slovenska Livarna. Ponosni smo na našo bogato preteklost in veseli, da lahko skupaj gradimo perspektivno prihodnost!

Postati želimo Vaš vodilni proizvajalec ulitkov iz sive in nodularne litine ter Vaša prva izbira storitev mehanske obdelave, konstruiranja modelov in izdelave orodij.”

Poganjata nas težnja po odličnosti in visoko motiviran kolektiv, ter želja po nenehnem izboljševanju. Družbena odgovornost je ena izmed naših temeljnih vrednot. Težimo k zmanjševanju obremenjevanja okolja pri virih onesnaževanja, skupaj z dobavitelji pa sodelujemo pri razvoju okolju prijaznih materialov.

Cenimo in krepimo vrednoto odnosa, ki je ključen element uspešnih poslovnih, kot tudi zasebnih uspehov. Spoštujemo in cenimo vsakeg zaposlenega. Skrbimo za dobro delovno klimo. Krepimo komunikacijske veščine naših delavcev. Smo kreativni in produktivni, česar si želimo tudi od naših sodelavcev. Spodbujamo povezovanje med sodelavci, zato letno prirejamo različna tematska srečanja.

Kako krepimo naše medsebojne odnose?

 

Vsakemu sodelavcu ob jubileju voščimo s personalizirano čestitko in njegov rojstni dan.

Ob rojstvu Livarjevih otrok, malih Livarčkov, staršema podarimo darilni paket in voščilnico.

V poletnem času organiziramo Livarjeve športne igre, ki so namenjene vsem zaposlenim in njihovim družinskim članom. Družimo se cel dan in tako krepimo skupinskega duha.

Decembra Božiček obišče tudi Livar. Takrat za male Livarčke, otroke naših zaposlenih, priredimo gledališko predstavo, druženje in obdarovanje.

Preden zaključimo leto, se podružimo tudi na novoletni večerji vseh zaposljenih.

LIVAR team
Kraški-tek
5. Športne igre Livar
Sales-net-meeting-2018
rikverc
Skupna 1
Dvoran
Bi se gnetli
business-run_ljubljana_2016-9-8-335-1600px